Yritys

HRM Heikinheimo Oy auttaa valitsemaan parhaat tekijät organisaatioosi.

 

 

HRM Heikinheimo Oy - Lahti

HRM Heikinheimo Oy on vuonna 1997 perustettu henkilöstön valintoihin, soveltuvuuden arviointiin ja henkilöstön kehittämiseen erikoistunut konsulttiyritys, jonka liikeidea on tuoda käyttäytymistieteellistä osaamista asiakkaidensa käyttöön. Yritys toimi perustamisestaan vuoden 2012 loppuun asti Personnel, Lahti –markkinointinimellä. Yrityksen perustaja Petri Heikinheimo toimi ennen yrityksensä perustamista Personnel-Yhtiöiden palveluksessa.

Kaikki toimintamme perustuu pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Toimimme valtakunnallisesti sekä yritysten että julkisen sektorin organisaatioiden asiantuntijana.

Palvelujemme tavoitteena on tehostaa asiakasyritystemme inhimillisten voimavarojen kartoittamista, valintaa, uudelleensijoittelua, johtamista ja kehittämistä. Avustamme asiakkaitamme mm. ulkoisissa ja sisäisissä rekrytoinneissa, organisaatiokartoituksissa sekä rekrytointikäytäntöjen kehittämisessä.

 

Toimintaperiaatteemme


Toimintamme perustuu avoimiin ja luottamuksellisiin asiakassuhteisiin sekä rakentavaan yhteistyöhön. Olemme tarvittaessa mukana asiakasyritystemme kaikissa kehitysvaiheissa, sillä vankan kokemuksemme kautta voimme avustaa heitä löytämään juuri oikeanlaiset resurssit tuloksen ja menestyksen saavuttamiseksi.

 

Rekrytointi
Henkilöstön kehittäminen
Työnhakijalle

 a b c